caprise

En härlig vårlördag. Lite kalla vindar , men soligt. Med en rivstart for vi till Linde för att tillsammans med Örjan och Yvonne gå på vår caprisen med hemlig gäst. Roland hade missat tiden. Det började två, men han trodde vi skulle vara i Linde klockan fem. Det blev snab ba ryck. Ingen kan stressa som han. Men vi hann. Det var jättebra. Hemliga gästen var Maria Möller. En väldigt duktig standupkomiker och imitatör. Sjunga kan hon ju också. Kaffe drack vi hos våra vänner efteråt. Nu är det dags att äta säger Roland. Får väll gå och se vad det blir. Kvällen skabli tidig i alla fall. Ska passa Kellie hela dagen imorgon. Hon kommer vid sex imorgonbitti. Hennes familj ska åka på kattutställning. Då har hon det roligare och skönare hos mormor tror jag.  Ha det bra!

Varsågod!

Nu har jag fixa å trixa lite med din blogg igen! Hoppas du gillar det nya utseendet bättre än möss-bilden! =)
Jenny

Påsk

Nu ska jag skriva lite här. Har igen fått höra att jag skriver för sällan. Men den som väntar på nått gott...... sägs det.Ibland tappar man lusten att skriva. Men nu har jag hjälp, så det kanske tillochmed blir någon bild. Påsken har kommit och gått med jättefint väder. Vi har luftat Impalan några gånger. Då känner man att det är vår. Många längre promenader med hundarna har det blivit. Har även hunnit sticka en del. Har ledigt tisdag och onsdag också. Påskdagen var vi hos fam. Persson i Linde och grillade. Vi gick en liten promenad i skogen. Tjorven gick lite före oss. När vi kom fram till henne låg hon och simma ien stor vattenpöl. Hon var väldigt nöjd med årets första bad.


Här är en stolt mormor till yngsta barnbarnet. Lilla Melwin född 9 februari.


Här är näst yngsta barnbarnet Kellie Som just har fått dockan Charlie. Hon tycker jättemycket om honom.


Här är hela barnbarnsskaran samlad. Kellie,Mikaela, Tilda, Nathalie, Emma och Melwin. Kul att lyckas få dom på samma bild.  Trevlig fortsättning på påsken.




Vår

Länge sen jag skrev. Mycket har hänt sen sist. Allt ska jag inte ta här. Viktväktarna ligger på is just  nu. Kände av min bantarhysteri direkt. När man njuter av att vara hungrig så är det inte riktigt bra. Får se om jag kommer på något nytt sätt. Det är ju ganska enkelt mindre godis och fikabröd. Men det är ju så gott. Har en jobbig begravning framför mig, då en kusin till mig gått bort. Yngre än mig, då känner man att inget är för evigt. Det kommer många tankar då.

Nu skickade Jenny ett meddelande om att hon tyckte jag skulle lägga in några kort. Får se hur det blir med det . Det lyckas inte alltid för mig.

Lite roliga saker har hänt. Igår tog vi premiärturen med Impalan. Vad härligt, nu är det vår!
 Träffade min syster och svåger på Marieberg idag. Vi tog en lång fika tillsammans. Mycket trevligt. Får vi göra om. Hade tänkt fira påsken i torpet, men vägarna är inte framkomliga än. Så i år blir vi i stan.
  Tjorven är anmäld till utställning på kristi himmelsfärdsdag. Ska bli kul. Den är vid Finnsjöstrand. Då bor jag i torpet och behöver bara gå över backen. Men tält vill jag ha. Så Roland får också gå över backen och resa det. Jag lär mig aldrig. Mikaela ska ställa ut sin Skrållan. Så där är nog familjen med så då kan man nog få lite hjälp om det behövs.

RSS 2.0