Torsdagsmorgon

Idag sitter jag vid datorn på morgonen. Lite ovanligt. Börjar jobba lite senare idag. Det blir en lugn dag med endast två barn, Skulle ha varit fyra men ett är sjukt och ett fick ledigt.Känns nästan som semester när jag dessutom slutar klockan tre. Jag har även min lediga fredag imorgon. Då ska jag åka på hindersmässan i Örebro. Det ska bli kul. Jag har lite jag ska handla, stickgarn. Vill nog ut till Marieberg också.  Har planerat långpromenad med hundarna när jag slutat idag. Ikväll måste jag bänka mig klockan åtta och titta på fyrans program om sveriges värsta bilförare. Kan bli kul. Vädret verkar bli ganska tråkigt idag, bara blask. Jenny ringde igårkväll med lite undringar om garn och stickor. Hon köpte tidigare på kvällen en bok som heter Att lära sig sticka. Kul att hon ska börja med det. Hoppas hon tycker det är kul. Det är ju en så kul avkoppling. Lycka till ! Nej nu får jag återgå till arbetet nu droppar de små barnen straxt in.

Födelsedag

Ja då var det dags att lägga ett år till till de övriga. Svårt att förstå vart de tar vägen. Men tänker man efter så har man hunnit med en hel del. Men ibland känns det som det bara är arbete och gråa dagar. Man måste peta lite i alla händelser och spara dom som ger och har gett mest glädje. Många händelser får man lägga bakom sig och inte ödsla energi på. Ju äldre jag blir ju mer känner jag att  jag har rätt att sortera bort alla jobbiga händelser och bara spara det bästa. Endel människor går ju in för att såra och suga musten ur en. I år ska jag försöka lägga sånt åt sidan direkt. Bättre med färre riktiga vänner än många som inte vill en väl. Nej vad dystert det här blev . Men vi har haft det lite jobbigt på vissa håll. Men nu lägger vi det bakom oss. Vi behöver våra goda energier till annat. Idag har jag blivit uppvaktad av barnen med familjer. Mycket trevligt. Vi fikade , åt tårta och avslutade med pizza. Vi väntar med spänning på nya babyn som kan komma när som helst. Det är ju en bra start på ett nytt år. Pappan till den nya babyn är riktigt orolig, men inte för sånt som vi skulle tro utan hur han ska kunna skydda den mot rovdjur och höken. Funderade faktiskt på jägarexamen. Haha...Ja det är bra med en pappa som bryr sig. Hoppas på bra väder imorgon då ska Jenny och jag med alla hundar lägga spår och sökrutor åt alla hundarna. Det är ju så himmla kul att spåra. Jag har även Tjorvens utställning att tänka på. Imorgon efter spårningen  blir det dusch och hårinpackning. Måste även träna med utställningskopplet. Det är ju ett tag sen vi ställde, hon har stått på tillväxt av håret ett tag. Nej nu blir det att slappa i soffan en stund.

Bättre sent än aldrig...

Har gjort ordentliga försök att uppdatera med bilder från helgen men inte riktigt lyckats... Hade ett bra inlägg med mkt bilder som bara försvann... =(
Men men som sagt, bättre sent än aldrig... Här kommer iaf dom bilderna...



Hej hej! Vink vink! Kellie har firat sin allra första jul!!!




Reklam för reflexvästar??!!?? Nej då, bara Tilda och jag som är ute på hundpromenad i mörkret...




Mer hundpromenadmen hemma hos Jenny och  här är det Mikaela på bilden



2 gosiga systrar här hemma hos oss. Kellie och Nathalie...




Nytt inlägg kommer snart, hoppas jag!!!

RSS 2.0