snö igen

Torsdagskväll med ymnigt snöfall. Vill vi ha mer snö? Nej jag tror de flesta tycker det räcker nu. Min lediga eftermiddag tillbringade jag i garderoben. Nu har jag Feng shuiat den. Oj vad mycket kläder som inte används.Jag tror det blir hela bilkärran full med säckar. Men vad snyggt och fint det blev. Nu ska det bara köpas sånt som jag verkligen vill ha och som passar till det övriga. Betalar hellre mer för ett plagg än köper tre som känns bara så där.Ska bli spännande och se hur det går.Imorgon är jag ledig. Ska gå ner till stan och köpa nått att sticka på . I Kellies tröja fattas bara knapparna. Så det ska också köpas.Är lite sugen på att sticka nått till mig. Annars blir det väll nått litet till en baby. Ha det så bra i snön.





Helg

Igår började dagen med bytardagarna. Handlade lite lesaker. Började där  Men vad folk Jag hade hittat en babyborndocka och lite barbiedockor. Det leks mycket med dockor just nu.Det var så mycket folk att jag till slut inte visste om jag stod i kön till kassan eller handlade. Tur man inte fick panik, för ut hade man inte kommit.Till Jenny för modevisning , barnen provade och mannekängade i sina nya kläder.Sen hem där väntade min pappa och ville ha sällskap till Lindesberg för att hälsa på mamma som är på lasarettet. Efter det blev det att åka hem , duscha, sminka sig och blåsa håret. Tillbaka till Linde vi skulle bowla och äta med gammelbilsgänget. Jag hoppade över att bowla då jag har haft väldigt ont i ryggen ett par veckor. Hemma vi halv tolv. ställa om klockan och lägga sig. Upp en timma tidigare med sommartiden. skulle till Hundägarskolan där vi tränar varje söndagsmorgon. Söndagarna är det Tjorven och Madicken som får träna. Smulan tränar ju rallylydnad på onsdagar.Tisdagarna är jag med Monika och håller vardagslydnadskurs. Mycket hund i mitt liv. Men det är ju så kul. Ju mer man lär sig och kan lära ut ju roligare blir det. Kan nog säga att Monika och jag jobbar väldigt bra tillsammans. Tycker jag.Vi har mycket kul.Eftermiddan har hundarna och jag vilat under en filt i soffan . Inte så dumt det heller. Tittade nyss ut. Nu har det börjat snöa....Igen. Brrr.

sol,sol

Lördag med sol. upp och duscha för att hinna till Gåvan. andrahandsaffären.träffade som vanligt min pappa och Jennys svärmor med. särbo.mon syster och svåger var också där för att fynda en servis . sen blev det en räkmacka på Silkes tillsammans med dom. har även varit hundvakt åt Skrållan. Mycket sport på tv har det varit. Skönt att sitta i soffan och titta då jag har fått ont i ryggen. Hoppas det blir bättre snart. Nu ska jag ta och lämna tillbaka Skrållan.De ringde att de var hemma nu. Hoppas på en lika fin dag imorgon.

vinterfredag

Jaha då blev det som de lovat. Snö,snö och åter snö.Trodde igår kväll inte att det var riktigt sant att det skulle bli ca 1 dm snö. men rätt hade de. Fick sopa ordentligt på bilen innan jag kom iväg till lokalen. Mellis ute igår fanns inga sånna tankar idag.Ingen bra temperatur på snön heller. Fastnar i stora bollar på hundarna. så ikväll blir det bara att kissa på gården. Ikväll blir det att titta på Lets Dans. De har verkligen blivit duktiga. Tänk att kunna dansa så.Håll er inne om ni inte absolut måste ut. Det är halt.

torsdag i lokalen

Idag var det jobb i våran lokal. Började klockan tio. Hade då stängningen klocka halv sex. Många barn var det 15 stycken. Jag hade maten och hade valt färdiga köttbullar och fullkornsmakaroner och grönsaker. Man får ta sånt som går fort när det är så många barn. Men barnen åt nästan två kilo köttbullar,vart några få kvar till hundarna. Det är skönt när alla äter bra. Efer lite pusslande kom vi efter lunch ut i solen. Tre småttingar sov middag. Det var en härlig dag med sol som värmde. Mellisen åts ute. Sen började barnen gå hem efter fyra.När klockan var halv sex slängde jag soporna och åkte hem. Imorgon är det åter lokalen men inte fullt så många barn. Men i morgon skulle vädret inte bli så bra. Klass 1 varning med snö. Inte så kul. Nu vill vi ha VÅR. Längtar efter att kunna hänga ut tvätten. Kamma hundarna ute. Ljumma vårpromenader. Men snart,snart är vi nog där.


snö igen

imorse kom regn blandat med snö, Ett riktigt ruggigt väder. Jobbade i vår lokal idag, Min vecka att kompa. Slutade därför klockan tio och ledig fredag. Ska bli städdag imorgon. Ska ikväll titta på sveriges värsta bilförare. Man undrar ju om det är fejk eller möter vi såna förare i trafiken. Ruskigt i så fall. Är de så usla som det verkar undrar man ju var de köpt sitt körkort. Hundarna har vilodag idag så det är ingen träning för nån av dem idag.De behöver slappardagar då och då.Ska ta fram stickningen och boa ner mig i soffan  Ha en skön kväll och håll er inne om ni inte  absolut måste ut i busvädret.

Halloj nu är jag åter på bloggen

har inte skrivit på ett år tror jag  . Men nu tyckte jag det var dags. man vaknar ju till liv efter en riktig vargavinter.Men jag gillar ju vintern  Inga smutsiga hundtassar. Inga galonbyxor. Igår åkte jag skidor efter säkert 20 års uppehåll.men med lite fäste under skidorna hade det gått jättebra. man är ju lite rädd att ramla. Lite träningsvärk i axlarna blev resultatet.Trodde min onda höft skulle protestera mer än den gjorde  Så skidåkning kanske inte är helt fel.Fyra nya babysar ska det bli i släkten i år.Den första föddes i förra veckan. en liten pojke som fått namnet Tudor.Nästa baby väntas i maj  Sen två i juli.Det blir ett spännande år.Mamma är hemma efter att hon haft en riktigt tuff höst och vinter med svåra sjukdomar och sjukhusvisstelser. Nu hoppas hon och vi att hon ska få njuta av en riktigt skön vår och sommar.Det blåser ute men passa på och gå ut i vårvädret ändå. Det är jättehärligt.

RSS 2.0