Tidsbrist

Oj vad tiden går fort. Kom just på att det var längesen jag skrev. Datorn är ju inte det jag prioriterar först. Är inne i en stickperiod just nu. Skickade efter en bok med mönster på dockkläder. Åh vad fina och roliga mönster. Fick beställa varsin bok åt Ingalill och Hillevi . Dom stickar ju också mycket dockkläder. Nu är det barnbarnen Tilda, Mikaela och Nathalie som ska få lite påfyllnad i dockgarderoberna. Snart kommer väll Kellie också att börja med dockor då blir det mer att sticka. Har en beställning från Nathalie på en tröja med glittertråd till henne själv. Har köpt mönster men inget garn än. Kul när de har önskemål om vad de vill ha. Mina flickor (hundarna) ska få klippa sina klor idag. Imorgon ska vi till Hundägarskolan på träningskväll. Fredagmorgon blir det promenad med Maria och Ebba. Jag har ledig fredag. Sen blir det stan kanske Örebro om  jag får skjuts dit. Lilla Kellie blir ju redan ett år på lördag . Har köpt ett par grejer men jag har lite till som ska handlas.Fick besök av nyaste barnbarnet Melwin igår. Jag fick rapa honom . Tänk vad mysigt det är med de små. Han är så söt . Väldigt lik sin pappa, menman kan se lite av både Emma och Tilda vid olika miner. Ilördags var Yvonne och Örjan här. Fick en jättefin bukett med rosor och iris.  Den är lika fin idag . Tack! Är väldigt trevligt att få blommor. Kom att tänka på att för några år sen (ganska många) fick jag blommor av Roland varje fredag. Tråkigt att sånt försvinner. Det behövs så lite för att få lite guldkant på tillvaron. Något man ska tänka på tycker jag. Man borde försöka att hitta något positivt som hänt eller ett vänligt ordman fått  Något att tänka på.

Ledig onsdag

Sista lediga dagen för mig på sportlovet. Får se vad jag ska hitta på. Lite städning inför morgondagen ska det bli. La in ett inlägg om hur det gick på hundutställningen. Men som det brukar kunna bli för mig så försvann hälften. Tjorven skötte sig jättebra. Blev BIRoch fick HP. Men blev oplaserad i gruppfinalen. Hon var lite för tjock tyckte domaren. ????? Sist jag vägde henne vägde hon 7,3 kg . Gick ner till Klara på djuraffären för att väga henne igår. Måste ju kolla då jag inte tycker att hon blivit tjockare.. Hon vägde nu 7kg precis. Alltså har hon gått ner 3 hg.. !!!!!!! Då behöver hon inte banta i alla falll. Andra domare har ju tyckt att hon varit perfekt i hullet. Så mycket som hon får röra sig kan ju inte så mycket hinna fastna. Lördagen var vi och hälsade på minstingen. Han  är så söt. . Fick byta blöja på honom. Konstigt att man tycker det är så mysigt fast jag har bytit så mycket blöjor i mitt jobb. Snäll är han också. Äter och sover och verkar trivas med livet. Söndagen var vi till Matsgården och hälsade på dom barnbarnen. Vi tog en sparktur uppåt skogen. Det är ju härligt sparkföre nu. Kellie fick åka vagn annars sparkades det för fullt.Det finns väldigt fina vägar med väldigt lite eller nästan ingen traffik att åka på.Kellie skulle sova trodde vi ,men varför sova när man kan sitta och kolla vad som händer runt omkring. Vill ju inte missa något. Just nu flingar det lite, lite snö. Får se om det drar igång och blir mer. MIg gör det inget . Än kan jag ha snö ett tag. Sen kan vi hoppas på en varm och skön vår.

Hundpysslardag

Idag är det mycket pyssel med hundarna. Tjorven ska fixas till inför utställningen imorgon. Smulan ska borstas och klippa klor. Smulan tycker inte det är kul med utställningar . så hon slipper. Nu sprack min planering. Det ringde var barnbarnet Mikaela. Hon har haft kusinen Tilda där och sovit över. Nu hade de tränat in ett dansprogram och lite pianospel och vill att morfar och jag ska komma och titta. Får höra vad morfar säger. Han står just nu i duschen. Men det är klart man vill se dom. Då får hundarna i så fall följa med och leka med deras hundar istället för den promenad jag planerat före Tjorvens  dusch. Idag ska hon få hårinpackning. Har hittat ett jättebra märke på det. Håret blir så fint. Sen är det vanlig schamponering och hårbalsam . Sen ska det fönas och kammas, sätta upp toffsen så det blir snyggt. Se till att benan på ryggen blir spikrak. Tur att hon tycker det är så skönt. Hon brukar somna hon t.o.m snarkar. Sen är det packningen till imorgon. Det är ju en del som ska med. Roland får ta hand om Smulan så slipper hon sitta och vänta hela dagen. Det är ju lättare för mig med bara Tjorven när jag är själv. Skulle haft en kompis med men det vart ändrade planer. Lite eller ganska mycket matsäck ska vi ha. Det är ju så mysigt att sitta och fika och titta på alla hundar och prata med hundfolk. Ser verkligen fram mot morgondagen . Spelar ingen roll hur det går, nej nu ljuger jag. Det är klart att man hoppas det går bra. Men jag tycker iallafall att jag har en jättesnygg hund. Var på trixkurs på hundägarskolan  torsdag. Så nu ska vi fortsätta träna här hemma. Det är så kul med nya ideer. Onsdagskvällen tillbringade jag med Monika och Fia från hundägarskolan på stadsskogsskolan i Lindesberg. Det var föreläsning om vargar och hundar med Lars Fält  och Tobias ? från Grimsö. Var intressant att höra . Man förstår vargen på ett annat vis nu. Ja sen går vi ju riktigt i väntans tider. Nyaste barnbarnet ska ju snart göra entre. LYCKA TILL !

RSS 2.0